Lichaamswerk

Voel je nauwelijks? Weet je niet goed welke signalen je lichaam je geeft? Heb je nooit geleerd stil te staan om jouw eigen grenzen te leren kennen en aan te geven? Is jouw lichaam moe, ben je je nauwelijks bewust van je lichaam? Weet je niet wat je met emoties aan moet en overspoelen ze je regelmatig? Kun je je voorstellen dat dat iets te maken kan hebben met hoe je bent opgegroeid en wat je hebt meegemaakt?

De Veilige Kamer met haar totaalpakket van psychotherapie en lichaamswerk biedt je hulp. Tijdens elke sessie oefen je één of meerdere lichaamsgerichte technieken. Daarmee draag ik mijn overtuiging uit dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Ik geloof dat je pas een groeiproces kunt doormaken als je zowel over jezelf kunt nadenken als dat je bewust bent van wat je voelt. Tevens is er oog voor je intuïtieve vermogens, jouw diepere Weten waar je als je meer en meer in contact bent met jouw binnenwereld op mag leren vertrouwen. Dat geeft een dieper gevoel van veiligheid en rust.

 

Ik geloof dat je pas een groeiproces kunt doormaken als je zowel over jezelf kunt nadenken als dat je bewust bent van wat je voelt.

 

Ik gebruik verschillende lichaamsgerichte technieken of trainingen namelijk Mindfulness, Innerlijk Kind werk en Lichaamsgerichte oefeningen. Ook geef ik sessies SoulVoice® .

Mindfulness

Innerlijk Kind werk

Lichaamsgerichte oefeningen

SoulVoice®