Contact

Contactformulier

Om je aan te melden bij De Veilige Kamer maak je gebruik van onderstaand aanmeldformulier. Je kunt dat ingevuld naar mij mailen, ik geef je binnen twee werkdagen een reactie per email. In mijn reactie krijg je ook informatie omtrent intake, vergoedingen en verwijsbrief. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, neem dan gerust telefonisch of mailcontact op. Mocht je het aanmeldformulier liever niet invullen, om wat voor reden dan ook, dan zie ik jouw gegevens graag per email tegemoet.

Route

Met de auto
Baarn is goed bereikbaar via de A1 afslag 11 Baarn/Eembrugge. Vanaf de afslag neem je bij de rotonde de eerste afslag naar rechts en bij het bord Eemdal links de wijk in. Je rijdt dan op de Bestevaerweg. Rijdt deze weg af met de bocht mee tot je aan je rechterhand een kerk ziet, neem daar de afslag rechts. Je rijdt dan op de Bremstraat. Nummer 38 is na de wegversmalling aan de linkerkant.

In de Bremstraat is het vrij parkeren aan weerskanten van de straat.


Met openbaar vervoer
Baarn heeft een NS station. Er gaat geen bus naar de Bremstraat, de wandeling vanaf het station duurt ongeveer 15 minuten. Je loopt uit het naar het stationsplein en voorbij de fietsenrekken. Aan de overkant zie je de Baarnsche school waar je rechts de Vondellaan inloopt. Wanneer je deze prachtige laan uitloopt en rechtdoor oversteekt kom in de Wijkamplaan welke doorlopend overgaat in de Bremstraat.


Adres:
Bremstraat 38

3742 RJ Baarn

E-mail: info@deveiligekamer.nl

Telefoon: +31 06 154 645 65
(telefoontijd vrijdag 08.30-09.00u)